Flinders Uni Student Hub, Adelaide

In the university's biggest redevelopment in nearly 50 years, the new Woods Bagot designed plaza and student hub includes over 11,000m2 of enhanced facilities as well as an improved terraced plaza space designed to create a dynamic precinct for students at Flinders University, Adelaide.

The project creates a new 'front door' to the campus, and provides students with a contemporary education environment with a diversity of spaces designed for active learning. The redevelopment also includes a new four storey administration building with a sustainable rooftop garden, a new three storey enclosed mall, refurbishment of the existing Union building and refurbishment of one level of the library.

Fire engineering allowed for bespoke construction solutions to be provided to the space, including reduction of required fire ratings to the primary structure, fire separation solutions between various parts of the new and old building interfaces and a non fire isolated stair to connect four levels.

Address:

Intuitive Consulting Pty Ltd
Suite 28 Level 14

330 Collins Street
Melbourne, VIC 3000

Phone : +61 439 263 639

Email : contact@intuitiveconsulting.com.au

More Questions?

Your message was sent!
We will respond to your request as soon as possible. Thank you for your interest!

Unable to send your message!
Please try again!